WoonVIP

BOOMAANHUIS.NL & WOONVIP!

UW KERSTBOOM GRATIS THUISBEZORGD?

Voorkom het huren van een aanhanger of een vieze kofferbak. Geniet zorgeloos van kerst met de boomaanhuis.nl kerstboom service. Wij bezorgen de allermooiste kerstbomen gratis bij u thuis en halen deze na kerst kosteloos bij u op!

Bestel voor 11-12-2017 20:30.


Slechts €24,99!

greens-pre-lit-christmas-trees-duh3-100lo-s-64_1000

OMORIKA KERSTBOOM 175-220CM

De ideale maat voor uw Actys Wonen B.V. Appartement hebben wij zorgvuldig voor u geselecteerd op gezondheid en sierlijkheid. De allermooiste boom gratis thuisbezorgd voor slechts €24,99

BOOMAANHUIS.NL

De kerst staat weer voor de deur. Warm en gezellig met familie en vrienden, onder het genot van lekkere drankjes en hapjes. Wat uiteraard niet mag ontbreken is een mooie, echte kerstboom om de sfeer compleet te maken. Met dit weer begrijpen wij van, boomaanhuis.nl, als geen ander dat u liever warm bij de haard blijft. Daarom bezorgen wij sinds 2016 de mooiste kerstbomen aan huis. Wij maken een selectie van de mooiste Nordmann kerstbomen en zorgen ervoor dat deze keurig bij u in de woonkamer komt te staan. Wanneer het kerst-seizoen weer ten einde is, halen wij de boom ook weer kosteloos bij u op zodat u volledig ontzorgt bent.

Echte Omorika: Één van de meest geliefde kerstboom in de Nederlandse huiskamers. Deze bomen staat bekend door hun volle takken en zachte, niet prikkende naalden. Een Nordmann is typerend door haar mooie laagvorming en minimale naald uitval.

Zorgvuldig geselecteerd: Wij selecteren de kerstbomen zorgvuldig door te keuren op gezondheid en sierlijkheid. Zo bent u verzekerd van het allermooiste exemplaar!

Geleverd op kluit: Wij bezorgen de kerstbomen normaliter op kluit zodat deze langer mooi en gezond blijven, echter kunnen wij de bomen ook gezaagd op stam afleveren voor bijvoorbeeld plaatsing in uw standaard.

Tot in de woonkamer: Wij bezorgen uw boom tot in de woonkamer zodat u volledig ontzien wordt en kunt genieten van uw dierbaren. Het enige wat u hoeft te doen is zorgen voor een plaats en eventuele mand/standaard.


BESTEL VOOR: 11/12/2017 – 20:30 UUR.

“Heerlijk gevoel om warm bij de haard een kerstboom te bestellen. De aardige bezorgers van boomaanhuis.nl hebben mijn boom ook dit jaar weer keurig afgeleverd. Aanrader!”
Lia Legemaate
63-jaar oud.
“Elk jaar weer zagen wij op tegen het halen van een kerstboom. Als druk-werkend stel zijn wij super blij met de ontzorg service van Boomaanhuis.nl. Prachtige bomen voor ongelofelijke prijzen.”
Henk Kats
28-jaar oud.

Bestel vandaag.
Levering tussen 12-16 December.


Laat u ontzorgen!

Top