Ons concept

Ons Concept.

Wij van Boomaanhuis.nl geloven er in dat alles eenvoudiger kan. In de drukke tijd van vandaag de dag, is het belangrijk om tijd zo efficiënt mogelijk in te delen. Wij helpen u daar graag bij!
Dit doen wij door uw kerstboom gratis bij u thuis te bezorgen én deze na kerst weer kosteloos af te halen!  Geen tijd rovend werk meer, geen vieze kofferbak, geen aanhanger huren maar eenvoudig de mooiste kerstbomen bestellen terwijl u warm bij de haard zit, met uw dierbaren!

Dit doen wij door de mooiste bomen tegen de aller-scherpste prijzen aan te bieden! Maak een keuze uit ons assortiment op de webshop*, geef uw gewenste bezorg-datum aan tijdens het bestellen en neem tijd om te genieten met uw dierbaren tijdens kerst. Wij regelen de rest!

*Liever zelf uw boom selecteren? Dit is geen probleem. Wij komen bij u voorrijden met een aanhanger vol de mooiste bomen.

Tijd.

Iedereen heeft het druk, zeker tijdens kerst: we leveren tijd in voor verplichtingen, werk, school, het huishouden, boodschappen doen en ga zo maar door; maar wat doen wij met onze tijd tijdens kerst? Boodschappen doen? Auto of kar huren voor de kerstboom? Hulp zoeken voor het plaatsen van uw kerstboom? Bespaar een grote last en laat uw kerstboom thuis bezorgen, bespaar uw tijd door te genieten van de kerst, en uw kerstboom gratis in de woonkamer te laten plaatsen.

“Bespaar een grote last en laat uw kerstboom thuis bezorgen”

Service.

Bij ons bepaald u zelf wanneer u uw kerstboom wilt laten plaatsen, vooraf nemen wij contact met u op voor een geschikte datum en tijd,
en wij dragen Kerstboom, versierd, verlicht, gratis thuisbezorgdzorg voor het plaatsen van uw boom. Het enige wat u hoeft te doen is een kerstboom bestellen op boomaanhuis.nl.

Uw voordeel:

  • Gratis thuisbezorgd
  • Gratis opgehaald
  • Laagste prijs
  • Service tot in de woonkamer
  • Een kerstboom-specialist
  • Kwaliteit kerstbomen

Kwaliteit.

Omorika Kerstbomen zijn mooie smalle en hoge “kerst”bomen. Doordat de boom small is neemt deze weinig ruimte in en past deze in bijna iedere woonkamer.Omorika, Kerstboom, aan huis bezorgd, gratis
De Omorika is te herkennen aan de volle blauw/grijze gloed aan de onderzijde van de naalden.
In het midden van de naald is er een donkere streep te zien, hierdoor heeft de Omorika een prachtige sierlijke uitstraling. De Omorika heeft na 7 á 8 jaar groeien een totale hoogte van 2 meter.
Door de kwaliteit van de boom te kunnen waarborgen moet deze acclimatiseren, plaats de boom dus niet direct naast de kachel.

Heeft u een vraag aan ons? Stel deze gerust door contact met ons op te nemen via onze contactpagina.

Wij bezorgen graag uw boom aan huis!

Top