Over ons

De kerst staat weer voor de deur. Warm en gezellig met familie en vrienden, onder het genot van lekkere drankjes en hapjes. Wat uiteraard niet mag ontbreken is een mooie, echte kerstboom om de sfeer compleet te maken. Met dit weer begrijpen wij van, boomaanhuis.nl, als geen ander dat u liever warm bij de haard blijft. Daarom bezorgen wij sinds 2016 de mooiste kerstbomen aan huis. Wij maken een selectie van de mooiste Nordmann kerstbomen en zorgen ervoor dat deze keurig bij u in de woonkamer komt te staan. Wanneer het kerst-seizoen weer ten einde is, halen wij de boom ook weer kosteloos bij u op zodat u volledig ontzorgt bent.

Het ontstaan van Boomaanhuis.nl

Als jonge ondernemers uit Schouwen-Duiveland geloven wij dat het belangrijk is om tijd zo efficiënt mogelijk in te delen, uit dit idee hebben wij dan ook boomaanhuis.nl opgestart. Iedereen heeft het druk, te kampen met groeiende ‘to-do’s.’ Zeker in de tijd van kerst.
Onder het genot van een drankje bij het haardhout beseften wij – naar buiten kijkend – hoe vervelend het is om in deze tijd de deur uit te moeten, terwijl u thuis druk bezig bent met de voorbereidingen voor kerst. Dit kan anders.

Wij zijn namelijk overtuigd van het feit dat alles sneller kan, mits het goed geregeld is. Het ophalen en uitzoeken van een kerstboom is een tijdrovend werk, wat vaak gepaard gaat met het huren/lenen van een aanhanger of het vervoeren in uw eigen auto wat resulteert in een vieze kofferbak.
Dit is echter verleden tijd, met komst van ons concept. Wij selecteren voor u de mooiste kerstbomen, gekeurd en geselecteerd op o.a. vorm, gezondheid, zachte naalden en uiteraard die sierlijkheid van de boom. Waarna onze uiterst vriendelijke en correcte bezorgers uw boom op afspraak bij u gratis thuis bezorgen. Kersttijd voorbij? Één telefoontje zorgt er voor dat onze bezorger de boom ook weer kosteloos bij u ophaalt, zodat de boom niet nog weken blijft staan na de kersttijd.

Bestellen & Bezorgen

Wij bezorgen in geheel Schouwen-Duiveland!
Geen bijkomende verzendkosten, prijzen zoals getoond in de webwinkel zijn all-in. Dus inclusief het bezorgen van de mooiste kerstbomen tot in uw woonkamer en het afhalen van deze bomen wanneer de kersttijd weer voorbij is.

Nadat u uw bestelling door heeft gegeven bent u verplicht op afname van de kerstboom. Wij selecteren de kerstbomen namelijk speciaal voor u.
U ontvangt een bestelbevestiging per e-mail waarna wij u telefonisch benaderen om een passend bezorg moment met u af te spreken. Wij zorgen ervoor dat de mooiste kerstboom bij u in de woonkamer geplaatst worden. Tevens, halen wij de kerstbomen – desgewenst – bij u af wanneer de kerst-tijd weer ten einde is. GRATIS!

Betaling

De kerstbomen kunt u eenvoudig betalen doormiddel van Ideal óf bankoverschrijving o.v.v. uw voor- en achternaam incl. uw telefoonnummer óf door het contant betalen aan één van onze bezorgers tijdens de aflevering. Boomaanhuis.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en bezit een geldig BTW- en zakelijk IBAN-nummer, zodoende kunt u op vertrouwde wijze betalen. Helaas hebben wij geen mobiele pin-optie. Bedragen zoals getoond in onze webwinkel zijn incl. btw en bezorgen en afhalen, dus geen bijkomende kosten.

 

+31640184176 – Sven, +31683564357 – Daimen
Schouwen-Duiveland
boomaanhuis@gmail.com
Top